Gratis bytte
30 dager åpent kjøp
Gratis frakt over 1500 kr

PARSUN MOTORER

PARSUN MOTORER
5 år garanti på din Parsun utenbordsmotor
 
Parsun jobber kontinuerlig for at produktene skal bli enda mer pålitelige, sikre og driftsøkonomiske. Vi ser som en selvfølge at din Parsun motor skal fungere i mange år. Forutsetning for dette er at service og vedlikehold gjøres i henhold til de fastsatte intervaler. Servicen kan utføres på et godkjent marineverksted.

Alle Parsun 4-takts utenbordsmotorer fra Parsun som er solgt av Boatparts.no AS og som benyttes til fritidsbruk (Med "fritidsbruk" menes bruk av produktet til personlig bruk), er garantiperioden 5 år etter innkjøpsdato . Hvis produktet er til kommersiell bruk (Med ”kommersiell bruk” menes bruk av produktet for økonomiske og/eller kommersielle aktiviteter, slik som fiske, transport mot betaling, utleie etc.) er garantiperioden tolv måneder fra innkjøpsdato.

Kunden har alltid inntil 5 år etter produktets leveringsdato rett til å påberope feil i produktet i henhold til forbrukerkjøpsloven. Parsuns garantiperiode startes fra dato, det opprinnelige kjøpet eller den dato som produktet ble levert og benyttet første gang.

Se garantibetingelser her

38 Produkter funnet

Angi synkende retning
Side
per side
© 2023 BoatParts.no. All Rights Reserved. Vi tar forbehold om feil på priser og beholdning. Bilder kan være Illustrasjonsbilder